Ponedeljek - Petek- 8:00 - 16:00
Ulica Marka Šlajmerja 8,Ljubljana

Politika zasebnosti

ZBRANI PODATKI

PODATKI

Če se registrirate na naši spletni strani, shranimo vašo izbrano uporabniško ime in vaš e-poštni naslov ter vse dodatne osebne podatke, dodane vašemu uporabniškemu profilu. Svoje osebne podatke si lahko kadar koli ogledate, jih uredite ali izbrišete (razen spremembe vašega uporabniškega imena). Te podatke lahko vidijo in urejajo tudi skrbniki spletne strani.

KOMENTARJI

Ko na spletni strani objavite komentarje, zberemo podatke, prikazane v obrazcu za komentarje, in tudi IP naslov ter niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Na naši spletni strani uporabljamo storitev Google Analytics za anonimno poročanje o uporabi spletne strani. To pomeni, da osebni podatki se ne shranjujejo. Če želite onemogočiti storitev Google Analytics, ki spremlja vaše vedenje na naši spletni strani, uporabite to povezavo: Google Analytics Opt-out.

PRIMERI ZA UPORABO OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke uporabljamo v naslednjih primerih:

preverjanje/identifikacija uporabnika med uporabo spletne strani;
zagotavljanje tehnične podpore;
pošiljanje posodobitev našim uporabnikom s pomembnimi informacijami za obveščanje o novostih/spremembah.

VDELANA VSEBINA

Strani na tem tej spletni strani lahko vključujejo vdelano vsebino, na primer videoposnetke YouTube. Vdelana vsebina z drugih spletnih strani se obnaša popolnoma enako, kot če bi obiskali drugo spletno stran.

Te spletne strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelujejo dodatno programsko opremo tretjih oseb za sledenje, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na tej spletni strani.

PIŠKOTKI

Ta spletna stran uporablja piškotke – majhne besedilne datoteke, ki so nameščene na vašem računalniku, da spletni strani pomagajo zagotoviti boljšo uporabniško izkušnjo. Na splošno se piškotki uporabljajo za ohranjanje uporabniških nastavitev, shranjevanje informacij za stvari, kot so nakupovalne košarice, in zagotavljanje anonimiziranih podatkov o sledenju aplikacijam tretjih oseb, kot je storitev Google Analytics. Piškotki na splošno obstajajo zato, da vam izboljšajo izkušnjo pri brskanju. Vendar pa se boste morda odločili, da onemogočite piškotke na tej strani in na drugih. Najučinkovitejši način za to je onemogočiti piškotke v vašem brskalniku.

POTREBNI PIŠKOTKI (VSE OBISKOVALCI STRANI)

cfduid: Se uporabljajo se za našo storitev CDN CloudFlare za prepoznavanje posameznih odjemalcev, ki uporabljajo skupni IP naslov in uporabo varnostnih nastavitev za vsakega posameznega odjemalca. Več informacij o zasebnosti si oglejte tukaj: CloudFlare Privacy Policy.
PHPSESSID: Za prepoznavanje vaše edinstvene seje na spletni strani.

KDO IMA DOSTOP DO VAŠIH PODATKOV

Če niste registrirana stranka na naši spletni strani, ne moremo hraniti ali si ogledati osebne podatke, ki se nanašajo na vas.

Če ste stranka z registriranim računom, lahko do vaših osebnih podatkov dostopajo:

naši skrbniki sistema.
naše osebje za podporo, ko mora (za zagotavljanje podpore) pridobiti informacije o računih strank in dostopu.
DOSTOP TRETJIH OSEB DO VAŠIH PODATKOV

Vaših podatkov ne delimo s tretjimi osebami na način, da bi razkrili katere koli vaše osebne podatke, kot so e-pošta, ime itd.

KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE PODATKE

Ko oddate zahtevek za podporo ali komentar, se metapodatki zahtevka ohranijo, če oz. dokler nam ne sporočite, naj jih odstranimo. Te podatke uporabljamo, da vas lahko prepoznamo in samodejno odobrimo vaše komentarje, namesto da bi jih zadržali za pregled.

Če se registrirate na naši spletni strani, shranimo tudi osebne podatke, ki ste jih navedli, v vaš uporabniški profil. Svoje osebne podatke si lahko kadar koli ogledate, jih uredite ali izbrišete (razen spremembe vašega uporabniškega imena). Te podatke lahko vidijo in urejajo tudi skrbniki spletne strani.

Naslov

Ulica Marka Šlajmerja 8, Ljubljana

Telefonska številka

TEL:+ 386 40 162 702

Delovni čas

Ponedeljek - Petek- 8:00 - 16:00

Elektronski naslov:

komerciala@iusta.si

iusta.si Vse pravice pridržane. Politika zasebnosti

en_USEnglish